Stöldskydd

Spåra din egendom via GPS. Smart och säkert, dygnet runt.

Smartlogg puck-i-bil-gps-sparare Stöldskydd

Stöldskydd via gps. Smart och smidigt!

Du anger en säkerhetszon för ditt objekt och får larm om objektet lämnar zonen. Stöldskyddet kan användas för att skydda allt från båtar, motorcyklar, skotrar och bilar till byggbodar och stora containrar.

  • Få högsta premiereduktion på din försäkring
  • Godkänd av SSF-stöldskydd. Ej pejlbar. 
  • Ange en egen säkerhetszon
  • Få larm om objektet lämnar zonen
  • Se dina enheter i realtid i telefon & dator

Hur du funderingar kring vårt stöldskydd? Läs våra kunders vanligaste frågor eller kontakta vår supportavdelning!

Smartlogg gps-utrustning Stöldskydd

Båtar

Som ägare av en båtmotor löper du mycket hög risk att bli utsatt för stöld. Med stöldskyddet från oss har du högsta premiumreduktion på din försäkring. Med 5 års batteritid på Smartfinder Wireless får du en stabil driftsäkerhet och gps-enheten gömmer du med enkelhet i en utombordare eller segelbåt.

Smartlogg puck-i-bil Stöldskydd

Entreprenad

En stulen maskin tar lång tid att ersätta. Våra GPS-enheter, Smartfinder Wireless och Smartfinder DC, är vattentäta, stöttåliga och tål tuffa miljöer. Med vårt stöldskydd säkrar du din investering och får dessutom premiereduktion på din försäkring.

Smartlogg stoldskydd Stöldskydd

Fritidsmaskiner

Med stöldskyddet anger du själv en säkerhetszon på kartan och får sedan larm via SMS eller mail om din maskin lämnar säkerhetszonen. Dessutom fungerar GPS:en som en trygghet då du alltid kan spåras om olyckan skulle vara framme.

Smartlogg tracker Stöldskydd

Byggbod/container

En bod är ofta fylld med dyra verktyg och är därför ett populärt objekt för tjuvar. Vår batteridrivna gps-tracker, Smartfinder Wireless, har 5 års batteritid. Den kan säkert gömmas bakom en vägg och hittas inte med pejlutrustning.

Smartlogg motorcycle Stöldskydd

Motorcykel

Det är ofta mycket dyrt att bli av med sin motorcykel. Dels i form av självrisk, men även i värdeminskning och åldersavdrag. Med stöldskyddet från Smartlogg anger du en säkerthetszon och får larm så fort motorcykeln lämnar zonen. Objektet kan sedan spåras i hela Europa.

Smartlogg sparsandare Stöldskydd

Lastbil

Med vårt stöldskydd kan du ange säkerhetszon och få larm så fort lastbilen lämnar området. GPS-Trackern, Smartfinder DC, fortsätter sedan sända sin position så lastbilen kan spåras i hela Europa. Tjänsten är godkänd av SFF Stöldskyddsförening och ger högsta premiumreduktion på din försäkring.

Vårt stöldskydd använder GPS-spårningsteknologi som gör att du snabbt kan spåra ditt objekt via gps-puck, och se föremålet på en karta i realtid.

Stöldskyddet är alltid uppkopplat, få larm
om enheten rör sig.

Liten och smidig gps-puck för att spåra bilen, båten & dina verktyg. Damm och vattentålig med kapslingklassning IPX7.

Smartlogg puck-i-bil-gps-utrustning Stöldskydd

Hej! Nu kan du skaffa Smartlogg’s stöldskydd från 99kr/månad. Fyll i dina uppgifter nedan så hjälper vi dig inom kort.
    Du har väl inte missat att vi även säljer vår Elektroniska Körjournal?