Elektronisk körjournal

Logga dina resor och spåra din egendom. Smart och säkert, dygnet runt.

Smartlogg automatisk-korjournal Elektronisk Körjournal

Elektronisk körjournal

Vår elektroniska körjournal uppfyller Skatteverkets samtliga krav, och har dessutom datalagring i 5 år. Slipp allt manuellt pappersarbete, och håll dig och dina anställda uppdaterade om fordonens alla resor, miltal och resesyften.
Smartlogg är det absolut smartaste sättet att skydda företaget och anställda!

Kostnadsfri app

Hos oss få du helt egen app till dig som användare eller administratör. Helt kostnadsfritt. Du får omedelbar översikt över fordon, utrustning och maskiner direkt i mobilen. Det är smidigt för dig som sällan är på kontoret, eller som har anställda som jobbar i skift när du är hemma. Appen finns att hämta på App Store både för Android och iOS och ingår fritt i ditt abonnemang hos oss.

Smartlogg apple Elektronisk Körjournal  Smartlogg android Elektronisk Körjournal

Vår elektroniska körjournal dokumenterar alla körsträckor automatiskt och kräver ingen installation.

Smartlogg dokumenterar alla körningar automatiskt via gps. Enkelt och bekvämt – du slipper den manuella hanteringen!

Eco-driving, i vår tjänst kan du se hur miljövänligt dina fordon har kört. Du kan spara upp till 20% i drivmedel, service & reparation.

Med en digital körjournal undviker du överraskningar vid skatterevisioner, med kostsamma skattetillägg som följd.

En elektronisk körjournal visar även att fordonen inte används privat, alternativt hur mycket de används privat, för att underlätta för ekonomiavdelningen

Smartlogg elektronisk-korjournal Elektronisk Körjournal

Förmånsbil / Tjänstebil

Har du en förmånsbil så är det extra viktigt att du skiljer på privatresor och tjänsteresor eftersom att skatteverket kräver en separat redovisning för detta. Körjournalen sköter detta automatiskt utan förarens engagemang.
Här får du full översikt oavsett servicebil eller privatbil med marknadens enklaste helhetslösning.

Smartlogg app Elektronisk Körjournal

Godkänt system

Vårat system uppfyller Skatteverkets senaste regler och dokumenterar automatiskt all körning för hela bilparken. Passar alla biltyper och verksamheter. Man sparar mycket tid och ökar intäkterna med körjournalen då förarna slipper ansvaret helt och dessutom fakturera resor och tid som annars kan glömmas. Fakturering och milersättning har aldrig varit så här enkelt.

Smartlogg demo3 Elektronisk Körjournal

Prova gratis

Vi visar gärna hur smidigt och enkelt det är att använda körjournalen, i dina bilar, eller annat värdefullt som du önskar spåra och få kontroll över. En demokörning på 10 min uppskattas av väldigt många kunder, då man själv ser alla fördelar systemet ger. Vi kan visa både på webben och i smartloggappen, alla möjligheter som finns.

Smartlogg forarbeteende3 Elektronisk Körjournal

Hjälp förarna att bli bättre & få ner driftskostnaderna

Är du intresserad av att förbättra dina förares prestationer och effektivisera företaget? Med vår förarbeteendelösning kommer du att kunna se deras beteende i olika kategorier och hjälpa dem att förbättras. Spara tid och pengar
Underhålls- och reparationskostnader som är en direkt följd av dåliga och skadliga körvanor. Bränslekostnader som är ett resultat av överdriven eller snabb acceleration, till exempel juridiska och reparationskostnader efter olyckor orsakade av dåliga körvanor. I vårt system har du Eco-driving som även ingår.

Smartlogg tracker-iphone-ipad6 Elektronisk Körjournal

Trafikledning
Alla fordon visas i realtid på samma karta. Du kan få vägbeskrivning och se aktuell trafiksituation så du kan skicka den förare som snabbast kan vara hos kund. 

Kundfakturering
Summera valda resor för körtid och arbetstid på plats hos kund för enkel fakturering.

Scheman
Privat eller tjänst? Sätt ditt schema så sker kategoriseringen automatiskt.

Föraridentifiering
Med föraridentifiering kan förare enkelt checka in och ut på de olika fordon som de använder.

Platser
Markera återkommande platser med kundnamn/projekt så förs de in automatiskt i körjournalen.

Larm
Få larm vid stöld eller om någon drar ut enheten. Få notis om fordonet stått stilla i över en vecka.

Hej! Nu kan du skaffa Smartlogg’s elektroniska körjournal Total för 349kr/mån eller välj en enklare basversion från 149kr/månad. Fyll i dina uppgifter nedan så hjälper vi dig inom kort.

Smartlogg elektronisk-korjournal Elektronisk Körjournal