Nu kan du enkelt administrera dina resor direkt i din telefon med körjournalsappen Smartlogg, som ingår i vår körjournal. Perfekt för dig som har förmånsbil eller använder privat bil i jobbet mot milersättning.

Har du Smartlogg körjournal får du en korrekt körjournal enligt Skatteverkets krav. I vår Smartlogg app ser du alla resor som registrerats genom den monterade enheten och kan i efterhand enkelt lägga till egna noteringar – direkt i mobilen.

Smartlogg Mobile app – Är mycket enkel för milersättning.

Appen till Smartlogg är perfekt för dig som har tjänstebil eller använder privatbil och behöver underlag för milersättning. Nu kan du enkelt se alla registrerade resor du gör i tjänsten och kan skicka korrekt dokumentation som underlag för milersättning till din arbetsgivare.

Trängselskatt och förmånsvärde

Appen Smartlogg Mobile förenklar administrationen av förmånsvärde på trängselskatt och infrastrukturavgifter. I Smartlogg appen ser du all registerad trängselskatt. Via mobilen kan du skicka en rapport med alla trängselskattspassager och infrastrukturavgifter till företagets ekonomiavdelning– med ett enkelt knapptryck.

Smartlogg körjournal är det enklaste sättet att kunna fakturera resor & rätt tid på ett utfört arbete.

  • Skicka in din tidredovisning med ett knapptryck.
  • Skriv ut reseunderlag till faktureringen.